STRAVA U ENGLESKOJ: NEKOĆ VELIKA NADA LIVERPOOLA I KLJUČAN ČOVJEK U BITKI ZA PREMIER LIGU IZBODEN NOŽEM!

FOTO:

Napadi na nogometaše, nažalost, nisu rijetka pojava. Samo su ove godine dvojica engleskih reprezentativaca, a to su Raheem Sterling i Dele Alli doživjeli napade ili provale na njihova imanja, a u ponedjeljak je napadnut još jedan igrač. Riječ je o desnom braniču drugoligaša Derby Countyja, Andreu Wisdomu.

Ovaj je 27-godišnjak nekoć bio velika nada Liverpoola, u klubu s Anfielda proveo je devet godina i za seniorsku momčad upisao 22 nastupa uz jedan pogodak u svim natjecanjima. Početkom tjedna napadnut je u liverpulskoj četvrti Toxteth nakon što je izašao iz njegovog osobnog automobila prilikom posjeta rođaku.

Samo nekoliko sati ranije, Wisdom je odigrao čitav susret za njegov Derby protiv Readinga u engleskom Championshipu, a napad na njega uključivao je i primjenu noža od strane delikventa. Wisdom je naime, izboden i opljačkan na licu mjesta.

Klub se oglasio porukom: – Možemo potvrditi da je naš igrač bio žrtva napada i pljačke. Ozlijeđen je, u bolnici je a njegovo je stanje stabilno. Lokalna policija čini sve u smislu podrške Andrea i njegove obitelji – napisali su iz Derbyja uz oznaku da se o ovome slučaju više neće oglašavati.

Wisdom je inače jedan od ključnih igrača u sastavu kluba koji se ponovo nastoji dokopati Premier lige. Sedam kola prije kraja Championshipa, Derby je dva mjesta i tri boda udaljen od pozicije koja vodi u doigravanje za promociju.

Komentari

komentara

« Povratak