STVARA SE MOĆNI TRABZONSPOR: Evo koga lovi Nenad Bjelica!

FOTO:

Mislav Oršić jučer je službeno predstavljen navijačima kao novi igrač turskog Trabzonspora. Osim njega, potpisao je i španjolski branič Joaquin Fernandez Moreno koji je besplatno došao iz Real Valladolida.

A to nije sve. Već tjednima se piše kako trener Trabzonspora, Nenad Bjelica, želi stvoriti pravu mini Hrvatsku u klubu pa je tako klub povezivan s Petkovićem, Šunjićem, Žaperom i još nekim igračima. Prije nekoliko dana Turci su objavili kako je upravo Bruno Petković sve dogovorio s Trabzonsporom.

Sportske novosti sada pišu kako su napokon uspostavljeni kontakti te bi Bruno Petković uistinu mogao postati suigrač Mislava Oršića u Trabzonsporu.

Izvori tvrde da bi se sve moglo dogovoriti već u ponedjeljak, kad u isti hotel u kojem se priprema Dinamo stiže Nenad Bjelica sa svojim Trabzonsporom. Pa će se moći oči u oči dogovoriti transfer Petka.

Turci, po onome što se zna, nude oko tri milijuna eura plus bonuse, Dinamo bi želio nešto više, ali uvijek postoji mogućnost dogovora ako će Petković baš inzistirati na odlasku. Čini nam se da mu nitko iz plavog doma neće stvarati probleme, a naročito ako se odluči odigrati barem početak kvalifikacija za Ligu prvaka.

Komentari

komentara

« Povratak