STVARI SE NE ODVIJAJU PREMA PLANU: Icardi radi velike probleme PSG-u!

FOTO:

Paris Saint-Germain je dolaskom novog trenera Christophea Galtiera i sportskog direktora Luisa Camposa okrenuo novo poglavlje.

Novi trener – nova vizija

Novi dvojac za kormilom PSG-a napravio je detaljnu analizu momčadi. Na popisu igrača na koje se više ne računa su definitivno Mauro Icardi, Ander Herrera, Layvin Kurzawa i Giorginio Wijnaldum.

Osim njih, na listi PSG-ovih otpadnika nalazi se još šestorica igrača za koje su šeici tijekom godina platili impozantan iznos. Tu su Julian Draxler, Eric Junior Dina, Rafinha, Sergio Rico, Idrissa Gueye i Abdou Diallo, a u klubu se nadaju kako će ih što prije prodati.

Ipak, to neće ići tako lako, a prema napisima iz Francuske, najveće probleme PSG-u trenutno stvara Mauro Icardi. Iskusni napadač je proteklih tjedana dobio nekoliko ozbiljnih ponuda – iz Nice, Monze i Rome. Štoviše, trener Rome, Jose Mourinho, osobno ga je zvao u svoju momčad.

Icardi je na sve to poručio PSG-u kako nema namjeru otići, sve do isteka ugovora, što je u ljeto 2024. godine. Glavni razlog su dobra primanja. Naime, Icardi trenutno zarađuje 12 milijuna eura godišnje, što mu niti jedan od spomenutih potencijalnih kupaca ni približno ne bi mogao ponuditi.

Komentari

komentara

« Povratak