STVARNO JE FENOMEN: Lord Bendtner upleten u novi skandal!

FOTO:

Danski napadač Niklas Bendtner opet puni novinske stupce, naravno zbog nepromišljenih poteza. U najnovijem cirkusu u njegovoj režiji prebio je vozača taksija!

Napadač Rosenborga je u Kopenhagenu oko dva ujutro skrivio prometnu nesreću, a onda je odlučio „natamburati“ nesretnog vozača taksija. Vozač je dobio frakturu vilice i odmah je prevezen u bolnicu te operiran.

Bivši napadač Arsenala je nakon toga priveden u postaju, nakon nekoliko sati pritvora pušten je na slobodu. Nakon najnovije egzibicije Bendtner očekuje novo suđenje i vjerovatno ogromna kazna.

Lord je i prije imao problema sa čuvarima reda i mira, prije pet godina napuhao je respektabilnih 1,75 promila, dno čaše je vjerovatno provjerio prije sinoćnjeg incidenta. 2014. godine dogodila se još jedna zgoda sa taksijima, vozač je morao zvati policiju jer je ovaj udarao remenom po automobilu.

Danac je kao mladi igrač puno obećavao nakon 11 golova u Birmingamu, vratio se tada u Arsenal ali nikada nije pokazao svoj puni potencijal. Bio je član Juvea i Wolfsburga, dok u norveškom Rosenborgu ima pristojnu statistiku od 47 nastupa i 24 zgoditka.

BIVŠI SUIGRAČ „BOCNUO“ RONALDA: MODRIĆ ZASLUŽUJE SVE NAGRADE, NO PONEKAD IH OSVAJAJU IGRAČI S VIŠE MARKETINGA!

NESLAVNA LISTA: Ovo su nogometaši koji su odbili igrati za Hrvatsku!

Komentari

komentara

« Povratak