STVARNO JE MLADI GOSPODIN: Dani Olmo se fantastičnim videom oprostio od Dinama i navijača

FOTO:

Dani Olmo napustio je Dinamo te će karijeru nastaviti u Leipzigu. Španjolac je s njemačkim bundesligašom potpisao ugovor do 30. lipnja 2024. godine, te će nositi dres s brojem 25. U ponedjeljak će prvi put trenirati sa svojim novim suigračima.

Olmo je u Dinamu proveo pet i pol godina, a na svom Instagramu objavio je predivan video u kojem se oprostio od kluba i navijača.

‘Sjećam se kada sam došao u Zagreb prije pet godina s osmijehom djeteta koje je sanjalo postati nogometaš. I odabralo Dinamo za svog suputnika na tom putovanju. To je bila najteža odluka u mom životu. S tek 16 godina ostaviti jedan veliki klub, obitelj i prijatelje. Ali nisam se okretao, naučili su me da uvijek gledam unaprijed. Pronašao sam novi veliki klub, nove ciljeve, nove prijatelje i izazove. Novi dom. To je za mene bio Dinamo, Zagreb i Hrvatska. Tako sam se ovdje osjeća – emotivno je započeo Dani, koji je svu razduženu klupsku opremu ponio sa sobom u Njemačku. Nema šanse da je vrati, previše je to sjećanja – kaže Olmo i nastavlja:

Poštovao sam vas od prvog dana i vratili ste mi to emocijama. Za sve to, zahvaljujem. Navijači Dinama danas su moji navijači jer Dinamo je uvijek u srcu moja momčad. Svim zaposlenicima kluba hvala za uslugu i pomoć od prvog dana, svom tehničkom osoblju, od oružara do trenera, hvala Vam! Hvala svim igračima, prijateljima van svlačionice i u njoj. Svi ste mi pomogli postati Dani Olmo koji sam danas. Nije zbogom jer ne odlazi onaj tko ostavlja dio srca. A dio mojeg uvijek će bit s vama. Nema predaje, samo Dinamo.’

NAJEŽIT ĆETE SE KAD PROČITATE ŠTO PIŠU STRANI MEDIJI: “RANJENI DUVNJAK NOSIO JE HRVATSKU DO FINALA!

POGLEDAJTE DIRLJIVI POTEZ RAPTORSA I SPURSA KOJIM SU ODALI POČAST KOBEU BRYANTU

SVAKA ČAST: Pogledajte kako je Neymar posvetio svoj gol preminulom Bryantu

Komentari

komentara

« Povratak