STVARNO NEMA SREĆE: Ognjen Vranješ priveden zbog bizarnog razloga!

FOTO:

Agoniji Ognjena Vranješa nema kraja. Nakon što je izbačen iz prve momčadi Anderlechta, a kasnije i reprezentacije Bosne i Hercegovine, ovaj bh. defenzivac sad je priveden na aerodromu u belgijskom gradu Charleroiju, pišu bh. mediji.

Po povratku iz Banje Luke tamošnja policija privela je Vranješa jer je ustanovljeno pri kontroli putovnice da mu je boravišna dozvola istekla, a s obzirom na to da se vodi kao strani državljanin, na kraju je bio primoran noć provesti u centru za ilegalne migrante u Steenokkerzeeju.

U zapisniku je odgovorni službenik naveo da je “zaustavljena osoba tvrdila da je igrač Anderlechta, ali da nije mogla pružiti nijedan dokaz za to”, a prema procedurama policija ga je namjeravala iste noći deportirati u BiH. Ipak, kako letova u tom trenutku nije bilo, na kraju je Vranješ smješten u centar nedaleko od aerodroma iz kojeg je pušten već sljedeće jutro nakon što je riješena papirologija.

Podsjećamo, Vranješ je najprije ušao u sukob s navijačima BiH koje je nazvao bauštelcima, pa je istetovirao granice Republike Srpske, a zatim je ukrasio tijelo likom četničkog vojvode Momčila Đujića, ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata. Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom. Sve to ga je na kraju ipak koštalo dresa reprezentacije.

Zbog incidentnog ponašanja Vranješ je izbačen i iz Anderlechta te će napustiti slavni belgijski klub već ovog ljeta. Za prvu momčad ne konkurira odavno, a nije mu više dopušteno igrati ni prijateljske utakmice.

OD LJETA POSVE NOVA MOMČAD: VELIKA ZVIJEZDA VIŠE NIJE DIO ZIDANEOVIH PLANOVA!

OVO ĆE BITI VESELO: Luksemburg prijavio Ukrajinu, a oni otkrili što misle o ‘prekršaju’!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak