STVARNO SU LOŠI GUBITNICI: Vratar Slavije Prag otkrio kako su igrači Barcelone razočarali nakon utakmice…

FOTO:

Ždrijeb Lige prvaka koji se dogodio krajem kolovoza stvorio je jednu uistinu paklenu skupinu. Naime, u skupini F smješteni su Barcelona, Borussia Dortmund, Inter i Slavia Prag. Možda se i sjećate epske reakcije jednog od člana Slavije Prag koji se simpatično nasmijao kad je njegov klub bio izvučen u ovoj ludoj skupini.

No, hrabri Česi već su u 1. kolu napravili nevjerojatno iznenađenje pa su tako uzeli bod Interu na Giuseppe Meazzi. Treba se prisjetiti kako su Česi čak imali pobjedu, ali u 92. minuti Talijane je spasio Barella, pravi joker s klupe. Potom su izgubili od Borussije Dortmund kod kuće 0:2, a vrlo dobar dojam ostavili su protiv Barcelone u 3. kolu, također kod kuće. Iako je Barca slavila 2:1.

A malo tko je vjerovao da će Slavia Prag napraviti čudo u Barceloni. Čak se pričalo o petardi i slično, ali Slavia je odigrala remi s Barcelonom bez pogodaka. Pravi junak utakmice postao je vratar češkog prvaka, Ondrej Kolar, koji je potpuno izluđivao Messija i društvo. Kolar je nakon utakmice otkrio kako su ga igrači Barcelone posebno razočarali:

“Messi i gotovo svi igrači samo su otišli. Većina se nije ni rukovala s nama. Bilo je tužno. Bili smo jako sretni i uzbuđeni što ćemo igrati protiv Barcelone na Camp Nouu, protiv tako velikih igrača. Htjeli smo razmijeniti dresove s njima nakon utakmice, ali oni se nisu lijepo ponijeli prema nama” Ipak, veliki gospodin ispao je ter Stegen koji je imao blizak susret s češkim junakom:

“Marc Andre ter Stegen me sačekao u tunelu. Zaustavio me i rekao da već dugo vremena nije vidio da netko tako dobro brani i da je stvarno uživao u tome. Čuti takve pohvale od tako dobrog vratara… Naježio sam se. Bilo je to nevjerojatno iskustvo”

S RAZLOGOM LIKUJE: EVO ŠTO JE GLAVNI TRENER ŠAHTARA REKAO O REMIJU NA MAKSIMIRU

BREAKING NEWS: Bayern Munchen smijenio Niku Kovača, a evo tko dolazi na klupu!

Komentari

komentara

« Povratak