STVARNO SU POSEBNI: Stigao prvi sukob u reprezentaciji Srbije!

FOTO:

U prvom kolu Europskog prvenstva Engleska je porazila Srbiju s minimalnih 1:0. Jedini pogodaka na utakmici postigao je Jude Bellingham.

Iako su Englezi među glavnim favoritima za osvajanje Eura, od njih to jučer ipak nismo vidjeli. Čak su i naši susjedi u nastavku bili konkretniji, ali ipak nisu došli do boda. I kako to biva, opet se dogodio sukob u reprezentaciji Srbije.

Naime, srpski izbornik Stojković objasnio je odluku da na klupi bude Tadić: “Nije ozljeda, nego dio taktike. Želio sam ga poštedjeti. Znao sam da će drugo poluvrijeme biti odlučujuće. Želio sam ga svježeg, to je bio dio taktičkog plana”, rekao je Piksi za Arenu Sport nakon utakmice, kad su ga pitali zašto je Tadića uveo u igru tek nakon sat vremena.

“Pričao sam s misterom naravno, imamo dobru komunikaciju. Teško sam to prihvatio jer se igra protiv Engleske. Kapetan sam, lider sam. Mislim da sam najbolji igrač ove momčadi, bez lažne skromnosti. Naravno da mislim da sam trebao početi. Poštujem odluku izbornika. Mogao bih puno više napraviti da sam igrao 90 minuta. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću igrati. Ja bih naravno volio igrati 90, ali poštujem odluku”, rekao je Tadić.

Vrlo brzo opet se javio izbornik: “Nije dobro, ako je to rekao… Kažem, nije dobro! Odluka je moja, iz taktičkih razloga, želio sam sa svježim nogama u drugih 45 minuta. Radi se o taktici, ništa drugo”, pojasnio je Dragan Stojković.

Za analizu utakmice Belgija – Slovačka kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak