STVARNO VOLI LIJEPU NAŠU: Dani Olmo opet pokazao koliko mu znači Hrvatska!

FOTO:

Furiozna Španjolska razbila je Hrvatsku 3:0 u prvom kolu Europskog prvenstva u Njemačkoj. Utakmica je riješena već u prvom poluvremenu kada je momčad izbornika Zlatka Dalića primila tri pogotka. Strijelci su bili Alvaro Morata, Fabian Ruiz i Dani Carvajal, a Bruni Petkoviću je u drugom poluvremenu poništen gol.

Posljednjih 30 minuta odigrao je i dobro nam poznati Dani Olmo kojeg najviše pamtimo iz vremena dok je nosio dres zagrebačkog Dinama. S obzirom na to da je od 2014. do 2020. bio član Dinama, u koji je došao iz Barcelone, Olmo je povezan s Hrvatskom i to uvijek ističe u intervjuima. Nakon što je sa Španjolskom nadigrao Hrvatsku, dao je izjavu za HRT.

“Jako smo sretni zbog rezultata. Znali smo da će biti teško na početku, ali jedna izgubljena lopta i Fabian Ruiz je odigrao jako dobar pas naprijed, a Alvaro Morata super zabio. Poslije je došao drugi i treći gol, na kraju smo sretni zbog pobjede”, rekao je igrač RB Leipziga.

Na pitanje je li ga iznenadio rezultat 3:0, odgovorio je: “Pogotovo treći gol u 45. minuti, ali Hrvatska je dobro igrala. Na kraju možda previsok rezultat, ali mi smo isto tako igrali prema naprijed, uvijek tražili gol i na kraju smo zabili.” “Uvijek je posebno igrati protiv Hrvatske. Naravno, uvijek mi je lijepo, danas je treći put što sam igrao protiv Hrvatske. Vraćam se u Hrvatsku kad god mogu, i ljeti i zimi, uvijek mi je lijepo, imam prijatelje, ekipu…”

Koliko mu je stalo do Hrvatske pokazao je i njegov potez u takozvanoj mix zoni, kada je unatoč tome što ga je španjolski glasnogovornik vukao za ruku u autobus, Dani stao kod naših novinara i rekao: “Ne, hrvatskim novinarima moram dati izjavu.”

Isto tako dodajmo kako je Dani dobio u Berlinu pljesak cijelog stadiona. Naši ga navijači itekako cijene…

Komentari

komentara

« Povratak