SUBA NA IZLAZNIM VRATIMA: „Monaco treba svog golmana, ali ne može čekati neograničeno!“

FOTO:

Hrvatski vratar, Danijel Subašić, uskoro bi mogao napustiti Kneževinu.

Na izlaznim vratima

Danijel Subašić skoro pet mjeseci nije stao na vrata doprvaka Francuske. Zadnji nastup imao je 19. svibnja i od tada se nije pojavljivao na terenu u dresu kluba iz Kneževine. Umjesto toga odlično je odradio Mundijal i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje posvijesnog srebra.

Nakon toga se ozlijedio, njegov oporavak je došao kraju prije tri tjedna, ali Suba i dalje ne igra. Domaće dvoboje gleda sa tribine, dok na gostovanja na putuje. Njegova zamjena Diego Benaglio nije se iskazao i Monaco je jako loše ušao u novu sezonu, skupili  su tek šest i bodova u Ligue 1.

Francuski L’Equipe javlja da se traži zamjena za donedavno neprikosnovenu jedinicu, tvrde da je potrošen nakon zahtjevnih utakmica na SP-u i ljut jer mu Monaco nije ponudio novi ugovor, aktualn mu vrijedi do 2020. godine.

„Danijel mi kaže da se ne mogu na njega osloniti jer još uvijek nije na 100 posto. Tako da ga moramo čekati.” – izjavio je trener Leonardo Jardim.

Danijel je briljirao 2017. godine kada je sa suigračima senzacionalno osvojio francusko prvenstvo i igrao polufinale Lige prvaka.

„Nužno pomlađenje momčadi čini Subašićevo iskustvo još dragocjenijim, a njegovi podvizi na SP-u dokazuju da je još uvijek sposoban biti oslonac ekipe. Monaco treba svog prvog golmana, ali ne može ga neograničeno čekati.” – zaključak je francuskih novina.

Legenda Uniteda „oprala“ zvijezdu: „Svjetski prvak? Pa on nije dostojan ni kopačke čistiti velikanima Old Trafforda!“

Komentari

komentara

« Povratak