SUDAČKI EKSPERT TVRDI: Evo što je sudac morao Bjelici napraviti!

FOTO:

U HRT-ovojemisiji ‘Stadion’, popularno ‘Oko sokolovo’ Marijo Strahonja osvrnuo se na utakmicu Dinama i Gorice i situaciju koja je izazvala mnogobrojne reakcije. (večernji.hr)

Podsjetimo, u 35. minuti strateg plavih Nenad Bjelica se razbjesnio na suce nakon što su prekinuli napad. Teško se složio s tom odlukom pa je počeo prigovarati.

“Što je ovo?! Zašto? Ili je prednost ili faul. Je*em ti ova vaša pravila”, ljutit je bio Dinamov trener, a njegove riječi su se čule u televizijskom prijenosu. Bjelici je uz aut-liniju prišao glavni sudac Dario Bel, te ga pokušao smiriti. No Dinamov trener nije odustao:

“Objasni mi! Objasni mi!”,  Bel nije opomenuo Bjelicu već se okrenuo i nastavio utakmicu. Dinamov trener tada se obrušio na pomoćnog suca Duju Strukana. “Objasni mi! Ne možeš objasniti zato što ne znate, zato mi ne možete objasniti! Je*em vam sunce da vam je*em”,  vikao je Nenad Bjelica.

Strahonja nije želio komentirati Bjelicu, ali je poručio što je Bel trebao učiniti tada.

“Sudac ima pravo pustiti prednost pa ju vratiti u normalnim granicama vremena. Žao mi je što nije odmah reagirao i žutim kartonom kaznio Bjelicu te uspostavio autoritet i zaštitio pravila nogometne igre. Opravdano je isključio Suka, ali… Nije me Bel baš impresionirao”, rekao je Strahonja.

KAKO SE OVO ODBIJA? MODRIĆ DOBIO PONUDU KOJU ĆE TEŠKO ODBITI!

Juventusu je zabio škaricama, a sad je blizu dolaska u Hajduk

 

Komentari

komentara

« Povratak