SUDBINA NAJSKUPLJEG VRATARA NA SVIJETU: Ispao iz reprezentacije, a u siječnju odlazi na posudbu!?

FOTO:

Njegov transfer vrijedan je 80 milijuna eura no trenutna situacija bi ga mogla koštati nastavka karijere.

Teška sudbina najskupljeg vratara

Ne tako davno, u ljeto 2018., Chelsea je od Athletic Bilbaoa kupio vratara Kepu Arrizabalagu, za čak 80 milijuna eura odštete. Niti jedan vratar prije ili poslije nije prodan za taj iznos no čini se kako je slava kratko trajala.

Kepa trenutno proživljava teške dane i u Chelseau i u španjolskoj reprezentaciji. Zbog njegove loše forme, Chelsea je u rujnu doveo senegalskog vratara Edouarda Mendyja, i to za 24 milijuna eura odštete. Mendy je trenutno prvi vratar „Bluesa“, a Kepa grije klupu.

Što se tiče „Furije“, Kepa je ondje tek treći golman. Broj jedan je vratar Manchester Uniteda David De Gea, dok je drugi izbor vratar Athletic Bilbaa Unai Simon.

Štoviše, španjolski izbornik Luis Enrique poručio je Kepi kako neće braniti za reprezentaciju sve dok je pričuva, a upitno je hoće li uopće biti član ekspedicije s kojom će Španjolska na EURO.

Zbog toga, britanski mediji pišu kako Arrizabalaga u zimskom prijelaznom roku namjerava otići na posudbu. Za sada nije poznato u koji, no mladom je Španjolci prije svega bitno da ondje bude standardni prvotimac te da povrati narušeno samopouzdanje.

Komentari

komentara

« Povratak