ŠUKER: „Što će nogometaši ako prekinemo prvenstvo, biti sezonci na Jadranu? Oni ne znaju drugo raditi…“

FOTO:

Hrvatski nogomet savez obratio se javnosti na press konferenciji povodom povratka nogometa u Lijepo našoj nakon koronavirusa. Riječ su dobili predsjednik HNS-a Davor Šuker te predsjednik Zdravstvene komisije Dragan Primorac koji je imao predavanje na temu „Hrvatski model molekularne i serološke dijagnostike hrvatskih nogometaša u borbi protiv covida-19”.

Šuker je nakon toga odgovarao na novinarska pitanja i izjavio kako nikako nisu htjeli prekinuti prvenstvo pa proglasiti prvaka.

“Bilo je pitanja hoćemo li prekinuti prvenstvo i proglasiti prvaka, ali što će onda nogometaši raditi šest mjeseci, raditi kao sezonci na Jadranu? Nogometaši su nogometaši, oni ne znaju drugo raditi. Bitno je da nogomet živi i da se igra” – prenosi Šukerovu izjavu 24 sata, bisera kako vidite ni ovaj puta nije nedostajalo.

“HNS je ispunio prioriret, odlazak na europska i svjetska natjecanja. Kvalificirali smo se za Euro, pratili smo situaciju u klubovima, bili smo odgovorni. Dobili smo od HOO-a milijun do dva kuna, a sve ostalo stvorili smo sami. Nismo smanjivali plaće, odgovorno smo se ponašali.” – zaključio je bivši brončani Vatreni.

GOTOVO JE: MAURO ICARDI OSTVARIO TRANSFER IZ SNOVA, POZNATI SU SVI DETALJI VELIKOG POSLA!

ŠOK U MAKSIMIRU: Dinamo izbacio zvijezdu u drugu momčad!

Komentari

komentara

« Povratak