SUKOB NA NOVOJ RAZINI: Icardi kreće u pravnu borbu protiv Intera!

FOTO:

Sukob na relaciji Icardi-Inter, traje već mjesecima. Stanje se nije promijenilo ni dovođenjem novog trenera, a Mauro je sada otišao i korak dalje.

Pravdu će tražiti na sudu

Mauro Icardi već je mjesecima u sukobu s navijačima, upravom, ali nekim suigračima iz Intera. Čak ni novi trener, Antonio Conte, s Argentincem ne želi imati posla te je upravi jasno dao do znanja kako je najbolje da ga prodaju.

Prema najnovijim vijestima iz Italije, Icardi i njegova supruga i menadžerica Wanda Nara, pravdu će potražiti na sudu. Naime, odlučili su tužiti Intera za mobing. Preciznije, prema pisanju La Repubblice, Argentinac planira tužbu zbog zlostavljana na radnom mjestu, zastrašivanja i izolacije.

Dio talijanskih medija tvrdi kako Mauro i Wanda tužbom samo žele dobiti sporazumni raskid ugovora kako bi 26-godišnjak klub napustio kao slobodan igrač. Sadašnji iznis odštete iznosi minimalno 60 milijuna eura, no ono što klubove pomalo odbija od Icardija je njegova problematičnost, ali i pohlepa.

Što se tiče ove tužbe, slične korake je protiv svog tadašnjeg kluba, Lazia, poduzeo i Goran Pandev, 2010. godine. Makedonac je tužio klub “zbog sprečavanja obavljanja djelatnosti na koju po ugovoru ima pravo“. Na kraju je dobio spor i kao slobodan igrač je prešao u Inter.

PRVI BOBANOV POTEZ U MILANU: Dovođenje mlade Dinamove zvijezde!

ENGLESKI VELIKAN OPET POSLAO PONUDU ZA PERIŠIĆA: Inter ne želi pristati na „siću“!

Komentari

komentara

« Povratak