SUKOB NA SASTANKU ČELNIKA JUVENTUSA I MENDESA OKO RONALDA: Evo koliko Juve traži za Portugalca!

FOTO:

Špekulacije su izgleda ipak bile točne – Cristiano Ronaldo bi u narednim danima trebao potpisati za Manchester City, tvrde vodeći talijanski mediji.

Jutros je u Torino privatnim zrakopolovom sletio super agent Jorge Mendes koji godinama zastupa Cristiana Ronalda, a razlog njegovom dolasku samo je jedan – ispregovarati s upravom Juventusa kako pustiti Ronalda za Englesku.

Prema pisanju Nicole Balicea, novinara Corriere dello Sport, sastanak je održan kako bi se potpuno definirali uvjeti koje City mora zadovoljiti kako bi Juventus prodao Ronalda. Portugalac silno želi otići pa je Mendes tražio način da dogovori s Juventusom rastanak koji bi bio što jeftiniji za City, a čelnici Juventusa na to su burno reagirali.

Talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi da su jasno dali do znanja Mendesu da Ronalda neće pustiti besplatno, a novinar Romeo Agresti potvrđuje da je došlo do manjeg sukoba Mendesa s Pavelom Nedvedom, Mauriziom Arrivabeneom i Federicom Cherubinijem.

Manchester City još nije poslao službenu ponudu, a brojni engleski mediji navode da engleski prvak i ne želi Ronalda, osim ako ga ne može dobiti besplatno. S druge strane je Juventus koji prema pisanju Gazzette dello Sport traži oko 30 milijuna eura.

SVE JE GOTOVO: DOGOVOREN JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA U POVIJESTI DINAMA!

Komentari

komentara

« Povratak