SULUDA ILI PAMETNA POLITIKA: Barca odbila 150 milijuna eura za svoju mlađahnu zvijezdu!?

FOTO:

Barceloni je 2020. godina donijela popriličan broj turbulentnih situacija, kako vezanih za igrače, tako i u financijskom smislu.

Odbili 150 milijuna eura?

Agonija s izostankom dobrih rezultata, potencijalni odlazak Lea Messija, ali i prodaja nekolicine igrača ono su po čemu će Barcini navijači pamtiti 2020. godinu.

Kako analizira španjolska Marca, uprava Barcelone u posljednje vrijeme ima neobično čudnu politiku. Na kormilo momčadi je doveden Ronalda Koemana, a jedino pojačanje ovo ljeto je Miralem Pjanić. On je doveden iz Juventusa, kao dio razmjene za Arthura Mela. Osim toga, od zvučnih imena, momčadu su napustili Rakitić, Suarez, Semedo i Vidal.

Očito, ni ovi transferi nisu bili dovoljni da se malo popravi teška financijska situacija u katalonskom klubu. Naime, uprava je najavila rezanje plaća i bonusa, što je, naravno, izazvalo veliko negodovanje igrača.

Upravo zbog toga, mnogima nije jesno zašto je Barcelona odbila vrtoglavih 150 milijuna eura za mlađahnu zvijezdu, Ansumanea Fatija. Radi se o igraču porijeklom iz Gvineje Bisau, koji će tek idući mjesec navršiti 18 godina. Mladi Fati je krilni napadač, koji je od desete godine član Barcine La Masije.

Španjolski izvori ne navode koji je to klub nudio 150 milijuna, ali se nagađa kako se radi o Manchester Unitedu.

Komentari

komentara

« Povratak