SULUDA SITUACIJA U BARCELONI: Ovo su trenutno dva najplaćenija igrača u katalonskom velikanu!

FOTO:

Tresla se brda – rodio se miš. Tako bi se više-manje mogla opisati situacija s odlaskom nekih igrača iz Barcelone. Ponajprije, to se odnosi na Miralema Pjanića.

Drugi najskuplji

Miralem Pjanić, cijelo je ovo ljeto, povezivan s različitim klubovima, a najozbiljniji su pregovori bili s Juventusom. Na kraju je prošao ljetni prijelazni rok, a bosansko-hercegovači reprezentativac je i dalje član Barcelone.

Kako prenose španjolski mediji, trener Barce, Ronald Koeman je frustriran Pjanićevim ostankom, kao i onim Samuela Umtitija i Riquija Puiga. Čak se i upravi pošalio kako ima previše igrača na treninzima, a na neke od njih, poput Miralema, neće računati u novoj sezoni.

Da stvar bude bolja, Pjanić trenutno drugi najplaćeniji igrač Barcelone. Godišnje zarađuje preko osam milijuna eura neto, a ukupni izdaci Barcelone za njega iznose preko 16 milijuna!. Od njega je „skuplji“ samo Philippe Coutinho. Brazilca katalonski klub plaća nešto više od 12 milijuna eura neto po sezoni.

S druge strane, neke klupske legende, poput Gerarda Piquea, Sergija Busquetsa i Jordija Albe su pristale na drastično smanjenje plaće…

Komentari

komentara

« Povratak