SUPERLIGA JE POHLEPAN POTEZ: Oštre kritike Ozila i legendarnog Luisa Figa!

FOTO:

Osnivanje Superlige bi moglo izazvati tektonske poremećaje u europskom klupskom nogometu, bojimo se da bi moglo značiti i kraj Lige prvaka. Mnogi nogometni djelatnici i igrači su ogorčeni takvim postupkom bogatih europskih divova, smatraju da se srlja u propast.

“Superliga je sve samo ne super. Ovaj pohlepan i opaki potez uništit će esenciju nogometa, ženski nogomet i čitavu nogometnu zajednicu i to isključivo zbog interesa nekolicine vlasnika klubova koji odavno ne mare za svoje navijače i sve ono što sport predstavlja. Tragično!” – javio se putem Twittera veliki Luis Figo, čovjek je potpuno u pravu.

“Klinci odrastaju sanjajući da osvajaju Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka, a ne nekakvu Superligu. Ljepota velikih utakmica je što se one odigravaju tek nekoliko puta u sezoni, a ne svakog tjedna. Teško mi je ovo razumjeti.” – oštre kritike je uputio i Fenerbahčeov veznjak, Mesut Ozil.

Uefa je već najavila žestoki odgovor, a klubovima koji će igrati Superligu bit će zabranjen nastup u Uefinim natjecanjima.

BLAŽIČKO, ZAISTA? POGLEDAJTE DIVLJAČKI START DINAMOVOG IGRAČA ZA IZRAVNI CRVENI KARTON!

Komentari

komentara

« Povratak