Supruga slavnog nogometaša Manchester nazvala šup*** svijeta pa dobila žestok odgovor

FOTO:

Jorgelina Cardoso, supruga bivšeg nogometaša Manchester Uniteda Di Marije, prije tri dana za argentinske medije otkrila je do sada nepoznate detalje selidbe u Manchester.

“Živjeli smo u divnom Madridu, a Angel je sjajno igrao za najveći i najbolji klub na svijetu. Tamo je sve bilo savršeno: način života, klima, hrana… I onda mi jednog dana dolazi Angel i govori da je dobio nevjerojatnu ponudu od Manchester Uniteda. Poludjela sam na to i rekla mu da tamo može otići jedino sam, a da naša kćerkica i ja ostajemo u Madridu. Inzistirao je da svi odlazimo i tako smo odlučili da idemo.”

Gospođa Di Maria otkriva da su odmah slijedile neugodnosti u Madridu: “Španjolci su nas prozvali plaćenicima. I znate što – bili smo plaćenici! Ako radite u tvrtki i konkurentska firma dođe i ponudi vam duplo višu plaću, pa naravno da ćete otići!”.

Međutim, nova firma nije nudila samo bogatstvo, nego i život u šupku svijeta, kako Di Marijina žena predstavlja Manchester. Činjenica je kako joj je pri tome teško protusloviti, jer tko je bio u tom gradu zna da se nikako ne može svrstati među najpoželjnija mjesta za život.

“Manchester je užasan, užasan, užasan… nemam riječi kako bih opisala koliko je gadan. Što je najbolje, bili smo tamo godinu dana ranije u posjeti kod Aguera i njegove žene, Maradonine kćeri i vidjeli o kakvoj se grozoti od grada radi. Čim smo izašli iz njihove kuće i krenuli prema aerodromu, rekla sam Angelu ‘Ako budeš morao ići iz Reala, možeš bilo gdje, samo nikako ne u Englesku. Ovo je horor!’ I godinu dana kasnije, završimo u Engleskoj i to u njenom najružnijem dijelu…”

Danas je dobila i odgovor, a on je stigao od pomoćnika gradonačelnika Manchester osobno. Sascha Lord odgovorio je Jorgelini Cardoso na način koji su mnogi ocijenili duhovitim, a prenio ga je ESPN.

“Slažem se s gospođom Cardoso u jednoj stvari, a to je da je taj transfer bio pogreška. Navijač sam Uniteda cijeli svoj život pa je i za mene bilo jako teško gledati kako smo 60 milijuna funti platili igrača kojeg smo godinu kasnije prodali kao jedan od najvećih promašaja u povijesti kluba”, rekao je Lord i osvojio simpatije navijača kluba s Old Trafforda.

Lord kaže da je odgovor bio i puno grublji, ali su ga novinari ESPN malo ublažili kako bi ga prilagodili tekstu.

Komentari

komentara

« Povratak