SUSJEDI, BRAVO: Slovenija ostvarila fantastični rezultat u Ligi nacija!

FOTO:

Večeras su odigrane preostale utakmice regularnog dijela Lige nacija, a jako vatreno bilo je u Ligi B, skupini 4 gdje se nalaze Švedska, Slovenija, Srbija i Norveška.

Slovenci su danas morali izbjeći poraz na teškom gostovanju kod neugodne Švedske, i to se dogodilo. Naime, izabranici Matjaža Keka remizirali su 1:1 u Stockholmu, glavnom gradu Švedske. Čak su i poveli u 28. minuti preko Benjamina Šeška, ali na 1:1 postavlja Emil Forsberg u 42. minuti.

Ovim bodom Slovenci su ostvarili ostanak u Ligi B, dok je Švedska doživjela neugodnu eliminaciju u Ligu C! Da, dobro ste pročitali. I da Vas malo podsjetimo, to je ona Švedska koja se u drugom izdanju Lige nacija nalazila u skupini s Hrvatskom u Ligi A. Tu su još bili Francuzi i Portugalci. No, Vatreni su bili treći zbog bolje gol razlike.

A pobjednik supine 4 u Ligi B je Srbija koja je na krilima Vlahovića i Mitrovića srušila Norvešku 2:0, i to na gostovanju.

Šveđani su tako postali jedina reprezentacija koja je dva puta zaredom eliminirana u nižu Ligu. U Rusiji 2018. godine su igrači četvrtfinale, a na Euru 2020. su sa stilom osvojili skupinu E gdje su  bili Španjolska, Slovačka i Poljska da bi potom odmah bili eliminirani u produžecima od strane Ukrajinaca.

Komentari

komentara

« Povratak