SUSJEDI SE OHRABRUJU UOČI KVALIFIKACIJA ZA EURO: Srbija je najbolja reprezentacija u regiji!

FOTO:

Novi predsjednik Nogometnog saveza Srbije, Dragan Džajić, posjetio je trening reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo 2024. s Litvom i Crnom Gorom.

Predsjednik uvjeren u kvalitetu „orlova“

Srbija u petak igra prvu kvalifikacijsku utakmicu s Litvom u Beogradu, dok će tri dana kasnije gostovati u Podgorici. U skupini G nalaze se još i Bugarska te Mađarska. Kako bi im dao potporu, reprezentativce je jučer na treningu u Staroj Pazovi posjetio i novi predsjednik Saveza, Dragan Džajić:

„Želim vam sreću na početku novog ciklusa. Svi očekujemo da će završiti na pozitivan način, odnosno da ćete izboriti plasman na Europsko prvenstvo. Znate da raspoloženje javnosti ovisi o rezultatu reprezentacije. Vidjeli ste kakvu je euforiju izazvao direktan plasman na Svjetsko prvenstvo. Možda su očekivanja uoči Katara bila prevelika, ali morate što prije zaboraviti što se dogodilo te se okrenuti novim izazovima. Većinu vas osobno poznajem, neke sam gledao na televiziji. Znam da imate velike mogućnosti i velik potencijal.”

Na kraju je zaključio:

„Nema razloga za negativno razmišljanje. Uvjeren sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regiji i da ćete to još jednom dokazati na terenu. Korak po korak. Nitko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u ekipi i uz pristup koji ste dosad imali prema reprezentativnim obavezama, mislim da nema razloga za brigu.”

Komentari

komentara

« Povratak