SUSJEDI SU JAKO LJUBOMORNI: Poznati srpski portal traži da se Hrvatski kazni zbog ovoga?!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja pisati povijest pa su tako Vatreni još jednom ostvarili čudesni plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. No, naše susjede iz Srbije to očito izjeda te ih očito boli naš uspjeh.

Naime, nakon utakmice su se neki srpski portali raspisali o tome kako Hrvatska ima puno sreće te kako zbog toga ostvaruje velike rezultate. Kurir, jedan od najvećih ako ne i najveći tamošnji porta, otišao je korak dalje.

Njima je zasmetala jedna zastava Hrvatske pa se pitaju trebaju li naši biti kažnjeni zbog toga. Ovo su danas napisali u sramotnom tekstu:

“Fotoreporteri su zabeležili navijače Hrvatske kako su se radovali prilikom gola Ivana Perišića, i tom prilikom razvili zastavu sa prvom belom kockicom na grbu. Vrlo dobro je poznato da je prva kockica bele boje simbol ustaškog grba koji je svojevremeno bio u vreme NDH, u vreme ustaške države.”.

Eto, dok Hrvatska se polako sprema za četvrtfinale Svjetskog prvenstva, neki nemaju pametnijeg posla nego opet o ustašama i četnicima…

Komentari

komentara

« Povratak