SUSJEDI SU ZAISTA IZGUBILI KOMPAS: Srbi tvrde kako ova pjesma ima ustaške simbole!

FOTO:

Telegraf, jedan od najčitanijih medija u Srbiji, na dan odlučujuće utakmice Hrvatske i Italije u zadnjem kolu skupine Eura na prvom mjestu sportske rubrike donosi tekst pod naslovom “Skandal! Hrvati dostavili UEFA-i popis pjesama za meč s Italijom, a na listi je jedna s ustaškim simbolima”, ispod kojeg piše:

“Hrvatski navijači u Njemačkoj su podigli atmosferu na Europskom prvenstvu. Međutim, dogodio se i jedan skandal. HNS je dostavio UEFA-i popis pjesama koje bi se puštale prije utakmice s Italijom.

Prethodno, pred utakmice protiv Španjolske i Albanije, navijači su se zagrijavali uz nove himne kao što su “Najbolja kad je najteže” i “Srce vatreno” Zaprešić Boysa.

Ostale pjesme koje su se puštale na stadionu uključivale su hitove domaćih izvođača Miše Kovača, Doris Dragović, Prljavog kazališta, Colonije, Magazina, Tomislava Ivčića i Dalmatina.

Ono što je zapravo izazvalo skandal je što su Hrvati dostavili spisak pjesama za Italiju, a na njemu se nalazi pjesma Marka Perkovića Thompsona “Lijepa li si”, koja ima provokacija i ustaških simbola”, pišu Srbi.

Za analizu utakmice Hrvatska – Italija kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak