ŠUŠKA SE O OTKAZU: Evo što je trener Dinama rekao o debaklu protiv Lokomotive!

FOTO:

Lokomotiva Zagreb je u odgođenoj utakmici 4. kola SuperSport HNL-a senzacionalno deklasirala Dinamo na Maksimiru 3:0. Apsolutni junak susreta bio je 33-godišnji napadač Duje Čop koji je postigao Hat Trick.

Dinamo je tako upropastio sjajnu priliku da dođe Hajduku na samo minus 4. Nakon utakmice vidno razočaran bio je trener Dinama, Sergej Jakirović, koji je kazao:

“Ja bih se prvo ispričao svim navijačima i svima kojima Dinamo nešto znači jer ovo nije ni blizu ničemu. Ovo je ravno katastrofi što smo mi igrali. Da mi je netko nakon priprema rekao da ćemo ovako izgledati, ne bih mu vjerovao jer ništa nije ukazivalo na to. Podbačaj, loša večer, najgora večer. Čestitam Lokomotivi”, rekao je u uvodu, pa nastavlja:

“Čak smo i dobro krenuli s dvije akcije dobre. Da li su onda ta dva gola šok, ne znam. Ja preuzimam odgovornost na sebe. Moramo svi iskreno i otvoreno popričati jer ovo nema smisla. Ima puno utakmica do kraja. Moramo pokazati kvalitetu koju imamo, lai mentalno moramo biti bolje. Kažem, ništa nije ukazivalo na ovo. Da se dogodilo na jesen, još bih shvatio, ali ovo ne razumijem.”

Novinar je potom pitao je  li to najteži poraz u karijeri: “Šokiran sam. Ne mogu reći da me to ne dira, naravno da me dira. Nema tu opravdanja. Meni čak nije ni bitno da li smo izgubili jer ću ih izgubiti još 500 u karijeri, ali smeta me način. Ne znam možete li igrače kazniti jer će se javiti sve žive udruge.”

Na kraju je došlo pitanje je li Hajduk sada favorit za osvajanje: “Hajduk je na prvome mjestu i ima prednost. Tu je i Rijeka i u svakoj utakmici možete izgubiti bodove. Nema tu ništa zagarantirano.”

Komentari

komentara

« Povratak