SUSRET PREPUN SPORNIH ODLUKA: Pogledajte komično zaleđe iz kojeg je Borac zabio za naslov prvaka BIH!

FOTO:

Nogometaši banjalučkog Borca osvojili su prvenstvo Bosne i Hercegovine. Borac je u predzadnjem kolu svladao Igman 4:3, i to nakon čudnih sudačkih odluka.

Nakon pretposljednjeg 32. kola bosansko-hercegovačkog prvenstva Borac ima nedostižnih 78 bodova što je pet više od drugoplasiranog Zrinjskog iz Mostara koji tu razliku do kraja ne može dostići. Po okončanju susreta pobjednički pehar u Banja Luci nogometašima Borca je uručio predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković.

Susret prepun spornih odluka u Banja Luci sudila su trojica sudaca iz Republike Srpske, Aleksandar Njegomirović, Damir Lazić i Sreten Udovičić.

Prva sporna situacija na susretu bio je jedanaesterac za Borac kod vodstva Igmana 2:1. Napadač Borca Jovo Lukić je pao pokraj Amera Dupovca bez jačeg kontakta i dobio jedananesterac. Kod rezultata 3:3 gostujući igrač Mirsad Ramić postigao je pogodak za vodstvo Igmana, ali su ga suci poništili zbog spornog zaleđa.

Na kraju, pobjednički pogodak za Borac, za konačnih 4:3 postigao je Zoran Kvržić iz očiglednog zaleđa, no suci to nisu vidjeli.

Borac je time po treći put osvojio naslov prvaka u svojoj povijesti. Rekorder je i dalje Zrinjski koji je osam puta bio pobjednik, a trofej prvaka je osvajao i posljednje dvije sezone u nizu.

Video pogledajte OVDJE.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak