SUTRA IDE NA LIJEČNIČKI: Nikola Vlašić sve dogovorio s novim klubom!

FOTO:

25-godišnji hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, prošlu sezonu proveo je kao posuđeni igrač u talijanskom prvoligašu Torino.

U svim natjecanjima upisao je čak 37 utakmica te je pritom postigao pet pogodaka uz osam asistencija. To je bilo dovoljno da zadovolji hrvatskog stratega Ivana Jurića koji je još tijekom sezone dao do znanja kako ga želi zadržati u svom kadru.

I čini se kako će se to i ostvariti. Naime, talijanski mediji pišu kako će Torino na kraju otkupiti Vlašićev ugovor od strane West Hama za 12 milijuna eura. Kako javlja Di Marzio, Hrvat će u utorak, 8. kolovoza, biti podvrgnut liječničkim pretragama, nakon čega će potpisati ugovor koji ga ponovno veže za Torino.

Englezi su Vlašića 2021. godine kupili od moskovskog CSKA za 30 milijuna eura i tvrdoglavi su pokušavali “izmusti” što više novca, iako ne računaju na njega oko eventualnog povratka u London. Prije 10.-ak dana objavljeno je kako se Hrvat osobno angažirao ne baš biranim riječima i tražio od klupske uprave da ga pusti u Torino.

– Dosta mi je ove situacije gdje se ništa ne pomiče s mrtve točke. Svi znamo, vi prvi, da me ovdje ne smatrate važnim igračem, samo sam jedan od mnogih u rezervi. Već dva mjeseca vam govorim da želim ići i igrati za Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima. Ni moja obitelj se ne želi vratiti u Englesku. Nisam zainteresiran ni za druge opcije s tržišta, ako ih je ikad i bilo. Užasno se ponašate, rekao je upravi West Hama navodno Vlašić.

Komentari

komentara

« Povratak