SUTRA PROTIV RUSIJE: Zlatko Dalić otkrio kako će nadomjestiti Modrića…

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra igra jako važnu kvalifikacijsku utakmicu u Moskvi protiv Rusije, a dvoboj je najavio izbornik Zlatko Dalić.

Susret je specifičan po tome što Hrvatska ne može računati na Luku Modrića, kapetana i najboljeg igrača viceprvaka svijeta. No, izbornik ima plan:

“Naš posao će biti znatno teži bez Luke Modrića, bez njegove pomoći. To je za nas veliki hendikep. On je naš kapetan, naš glavni igrač, ali moramo se priviknuti da neće biti s nama. Ne možemo ga zamijeniti pojedincem, mora ga zamijeniti momčad. Stariji igrači moraju preuzeti veću odgovornost, Vjerujem da imamo i snage, i energije, i moći da ga nadomjestimo.”, rekao je Dalić na konferenciji za medije u Moskvi.

Dvoboj će biti odigran na stadionu Lužnjiki, onom istom na kojem su ‘vatreni’ ostvarili najveći rezultat u svojoj povijesti osvajanjem srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu 2018.

U našoj skupini sutra se igraju još dva susreta pa će tako Slovenija ugostiti Slovačku dok će Malta igrati protiv Cipra.

Komentari

komentara

« Povratak