SVAKA ČAST: Arnautović oduševio komentarom u vezi Modrića!

FOTO:

Nedjeljni dvoboj između Austrije i Hrvatske na bečkom stadionu Ernst Happel ima veliku važnost za obje ekipe. Vatreni love prvo mjesto i plasman na Final Four Lige nacija, dok domaćin traži bijeg sa začelja koje vodi u niži rang natjecanja.

“Znamo da Hrvatska ima vrlo jaku momčad, ali mi smo spremni. U Osijeku smo igrali izvanredno i želimo nastaviti ovakvu igru”, kazao je austrijski napadač Marko Arnautović.

Austrija je u prvom susretu u Osijeku pobijedila 3:0. Bila je to jedina austrijska pobjeda u skupini i naš jedini poraz. Napadač Bologne u nedjelju će postati rekorder po broju nastupa u dresu austrijske vrste. Sada dijeli prvo mjesto s Andreasom Herzogom, obojica su upisala po 103 nastupa za reprezentaciju. “Ovaj rekord je sporedan, puno veći značaj ima rezultat protiv aktualnog viceprvaka svijeta”, dodao je.

Arnautović se osvrnuo i na igre hrvatskog kapetana Luke Modrića. “Nema se što puno reći o njemu, dovoljno je pokazao u karijeri. Za mene je jedan od najboljih na svijetu na ovoj poziciji. I dalje pokazuje da može igrati na vrhunskom nivou”, istaknuo je Arnautović pa dodao: “Međutim, ne bismo trebali gledati pojedinačne igrače, trebali bismo se koncentrirati na sebe.”

Prema posljednjim vijestima, na Prateru bi trebalo biti oko 20.000 hrvatskih navijača. Austrijski reprezentativac je samo slegnuo ramenima na taj podatak. “Nije bitno ima li više Hrvata nego Austrijanaca. Moramo se koncentrirati na našu igru”, poručio je Arnautović.

Uoči posljednjeg kola Hrvatska vodi s 10 bodova, Danska ima devet, Francuska pet, a Austrija četiri boda.

Komentari

komentara

« Povratak