SVAKA ČAST: Europski giganti hvalevrijednom akcijom prikupljaju novac za zdravstvene ustanove i djelatnike!

FOTO:

Nekoliko slavnih europskih klubova odlučilo je igrati prijateljske utakmice kako bi pomogli onima koji se bore protiv epidemija koronavirusa. U hvalevrijednu akciju uključili su se milanski Inter, Real Madrid te minhenski Bayern, prenosi Večernji list.

Tri velikana su između sebe postignuli dogovor da će sudjelovati u “Europskom kupu solidarnosti – nogomet za heroje”, te će svi prihodi s dvoboja ići za borbu protiv COVID-a19. Povodom toga se na svojim društvenim mrežama oglasio talijanski Inter.

“Europski kup solidarnosti – nogomet za heroje igrat će se 2021. godine, s ciljem zajedničkog slanja poruke solidarnosti i isticanja važnosti kohezije između europskih zemalja, slanja konkretne pomoći medicinskim djelatnicima i bolnicama” – rekli su iz slavnoga kluba Serie A.

Cijeli novac od svih utakmica ići će zdravstvenim ustanovama. Utakmica Inter-Bayern odigrat će se  u Milanu, Real i Inter će nastupiti na Santiago Bernabeu, dok bi u Münchenu igrali Bayern i Real.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

NOVI SLUČAJEVI NA OTOKU: Šest osoba pozitivno na COVID19, sprema se nova odgoda Premiershipa?!

Komentari

komentara

« Povratak