SVAKA ČAST, IGRAČINO: Marko Livaja dao vrlo emotivnu izjavu…

FOTO:

Zlatko Dalić odlučio je u sam vrh napada staviti Marka Livaju i nema se šta dodati osim da je napravio fantastičan potez.

Hrvatska je danas upisala pobjedu 4:1 protiv Kanade. Nakon što je loše ušla u utakmicu i primila gol već u 2. minuti, koji je zabio Alphonso Davies, do kraja prvog dijela preokrenula je golovima Andreja Kramarića i Marka Livaje. Kramarić je do kraja susreta dodao još jedan gol, a konačan rezultat postavio je Lovro Majer. Utakmicu je odmah po završetku komentirao Marko Livaja.

“Bili smo puno bolji nego prošlu utakmicu. Odigrali smo odličnu partiju. Doživjeli smo šok nakon par minuta, ali smo odlično reagirali. Ispunili smo sve zadatke izbornika i zasluženo pobijedili. Svatko može dati gol i šokirati te, to smo vidjeli na ovom Svjetskom prvenstvu. Ali kao što sam rekao, odlično smo reagirali. Ova momčad je pokazala snagu, kvalitetu i da može igrati odličan nogomet kada hoće”, rekao je Livaja pa dodao:

“Posvećujem svoj gol pokojnom ocu. Kada si dijete i počneš igrati nogomet, maštaš o ovakvoj pozornici, da daš gol na Svjetskom prvenstvu naročito bitan za neki preokret. Ništa još nije gotovo, znamo da je Belgija iskusna momčad, morat ćemo igrati dobro kao i danas. Gledao sam s ocem svjetska prvenstva i pričao o tome, bio sam vezan uz oca i takvi gubici su teški, ali se događaju i idete dalje.”

Komentari

komentara

« Povratak