SVAKA ČAST: Jedan od najvećih igrača današnjice i poznati izbornik otkrili zašto su glas dali Modriću!

FOTO:

Osvajač The Besta već je odlučen, glasovi novinara, kapetana, izbornika i navijača su zapečaćeni, a ime pobjednika se drži u strogoj tajnosti i upravo zato španjolski mediji nagađaju kako je nedolazak Ronalda znak da on sigurno ne osvaja nagradu za najboljeg na svijetu. A naš Luka Modrić svakako je veliki favorit ispred Salaha…

ISKRENOST SE CIJENI: MODRIĆ NAJBOLJI!

Iako je nemoguće znati tko je kako glasao, pojedinci su danas u Londonu ipak otkrili kome su dali svoj glas. Pa je tako vrlo iskren bio fantastični Eden Hazard koji je kazao:

“Glasao sam za Modrića jer je bio fantastičan prošle sezone, a o Svjetskom prvenstvu ne treba ni trošiti riječi. No, želio bi da nagradu uzme Mo Salah jer mi je dobar prijatelj”. No, to nije sve, otkriveno je i kome je dao glas engleski izbornik Southgate:

“Glasao sam za Modrića, bio je fantastičan protiv nas, došao je do finala SP-a, osvojio je Ligu prvaka, teško je to postići u jednoj sezoni”, rekao je iskreni engleski izbornik.

Prijenos ove ceremonije možete gledati na HRT 2, a počinje točno u 20:30 i traje do 22:00. Nadajmo se kako će Hrvat još jednom biti na vrhu svijeta…

POPRILIČNO ČVRST DOKAZ: LUKA MODRIĆ JE NIKAD BLIŽE OSVAJANJU NAGRADE ZA NAJBOLJEG SVJETSKOG NOGOMETAŠA!

ALTERNATIVA ZA OZLIJEĐENOG ŠIMU: Otkrio razlog odlaska iz Dinama, sada kuca na vrata Vatrenih!

Komentari

komentara

« Povratak