SVAKA ČAST: Kćerka Chelseajevog predsjednika objavila sjajnu poruku!

FOTO:

Kćer vlasnika europskog nogometnog prvaka priključila se skupini imućnih i utjecajnih Rusa koji su napali ruskog predsjednika Vladimira Putina zbog vojne invazije na Ukrajinu.

Ova 27-godišnjakinja objavila je na Instagramu znak na kojem je prekkružen Putin uz poruku: ‘Najveća i najuspješnija laž propagande iz Kremlja je da većina Rusa stoji uz Putina.”, prenose Sportske novosti.

Ovakva poruka izazvala je veliko zanimanje na Otoku budući je Sofija nasljednica jednog od najutjecajnijih ruskih oligarha na tlu Velike Britanije. Mnogi su pozivali da se samom Abramoviču, navodno bliskom Putinu, ‘zamrzne’ sva imovina na engleskom tlu, a on nije viđen u svom domu na jugozapadu Londona već mjesecima.

Imigracijski dužnosnici su navodno, prema pisanju The Suna, dobili upute da mu zabrane povratak u njegovu kuću koja se nalazi blizu Kensingtonske palače vrijedne 125 milijuna funti.

Ranije su poruke protiv Putina putem društvenih mreža objavile brojne ruske utjecajne osobe na tlu Velike Britanije poput tv prezenterice Anastasije Ivleeve koja ima skoro 20 milijuna pratitelja na Instagramu, tv voditelja Ivana Urganta, kao i bivše svjetske prvakinje u klizanju Evgenije Medvedeve.

Komentari

komentara

« Povratak