SVAKA ČAST: Legenda Bundeslige u 39. godini opet se vraća u najdraži dres!

FOTO:

Nogometni romatici su gotovo pa izumrli. U novom valu profesionalnih igrača teško bi nekoga izdvojili, ne zato što je velika konkurencija, nego zato što takvih nogometaša više nema. Jedan, od one stare garde, još uvijek ne razmišlja o mirovini, te će sa 39 godina na leđima ponovo zaigrati u Bundesligi. On se zove Claudio Pizzaro!

Svuda je lijepo, ali kod kuće je najljepše. Tom logikom se vjerojatno vodi peruanac Claudio Pizzaro, koji u Bremenu ima svoj drugi (a možda i prvi) dom jer kako drugačije zaaključiti, ako pogledate da se po četvrti put u karijeri vraća u Werder iz Bremena.

Peruanski nogometaš Claudio Pizarro opet će nositi Werderov dres. Prvoligaaaška četa iz Bremena je to objavila  u priopćenju javnosti tre su potvrdili kako su potpisala ugovor na jednu godinu daana s 39-godišnjim napadačem. Četvrti put će tako Pizzaro nositi ovaj dres, a ranije u karijeri već je nastupao za Werder  od 1999. do 2001., zatim od 2008. do 2012. te od 2015. do 2017. godine.

Pizarro je za Werder postigao 144 gola u 271 utakmici, a u bogatoj karijeri igrao je još i za njemački Bayern München i engleski Chelsea. U protekloj sezoni branio je boje prvoligaša Kölna, a u 16 utakmica postigao je jedan pogodak.

Dugo se „kuhalo“ u Madridu: Mijatović otkrio tajnu Cristianovog odlaska u Juventus!

Komentari

komentara

« Povratak