SVAKA ČAST ROBERTE: Pogledajte što je odbio Robert Lewandowski!

FOTO: Getty

Ipak nije sve u novcu, a to najbolje dokazuje Robert Lewandowski. Čudesni napadač Poljske i Bayerna odbio je nevjerojatnu ponudu Kineza, a to je potvrdio njegov agent.

Cezary Kucharski tvrdi da je poljski napadač mogao imati godišnju plaću veću od 40 milijuna eura što bi ga učinilo najplaćenijim igračem svijeta, bogatijim i od  Carlosa Teveza koji je nedavno potpisao za Shanghai Shenhuu. Navodno se spominje cifra od čak 50 milijuna eura po sezoni! 

Nevjerojatna ponuda, ali Lewandowski ima druge planove

“Da, kontaktirali su nas osobe koje dovode top igrače iz Europe u Kinu. Nisu rekli ime kluba, ali ponuda je bila na stolu. Da je Lewandowski odlučio otići, bio bi bolje plaćen nego Tevez. Ništa čudno, Lewa je bolji i mlađi”, rekao je Cezary Kucharski, osoba zadužena za karijeru poljskog napadača.

SportoweFakty tvrdi da je neimenovani klub bio spreman platiti odštetu od 200 milijuna eura Bayernu, što bi bio najveći transfer u povijesti. Gotovo dvostruko bi bila nadmašena cifra (105 milijuna eura) koju je Manchester United platio za Paula Pogbu. Lewa je ipak pokazao da ne treba ići u Kinu kad je u najboljim godinama…

Komentari

komentara

« Povratak