SVAKA ČAST, MAJSTORE: Evo što je velika zvijezda Španjolske rekla o Hrvatskoj!

FOTO:

U petak utakmicom Njemačka – Škotska počinje Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a samo dan poslije Hrvatska će snage odmjeriti protiv moćne Španjolske.

Veliki razgovor za španjolski AS odradio je 16-godišnji superstar, Lamine Yamal, koji je izdanak slavne Barcine škole. Iako ima 16 godina, Transfermarkt kaže kako trenutno vrijedi čak 90 milijuna eura. Yamal je u prošloj sezoni odigrao ukupno 50 utakmica za Barcelonu. Postigao je sedam golova i asistirao za njih 10. Uz takvo iskustvo, priznaje da ne osjeća pritisak i da se nada da će na Euru uživati.

“Igram za Barcelonu i naviknut sam na pritisak. Mladost me samo motivira da dajem sve od sebe”, rekao je tinejdžer koji je zabijao u kvalifikacijama za Euro, ali i bio dvostruki asistent u prijateljskoj utakmici Španjolske i Brazila (3:3). Potom je najavio utakmicu s Hrvatskom. Na pitanje je li to najvažnija utakmica njegove dosadašnje karijere, odgovorio je:

“Svaka je utakmica na Europskom prvenstvu jako važna. Ali da, Hrvatska će biti najvažnija. Hrvatska ima jaku momčad, jaka je na velikim natjecanjima i bit će je teško pobijediti. Ima puno iskustva i svjesni smo da nas čeka jedna od najtežih utakmica.”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak