SVE GLASNIJE SE PRIČA: Evo kome se sprema otkaz u HNL-u!

FOTO:

Početkom prošlog tjedna vidjeli smo trenersku smjenu u NK Istri 1961. Otkaz je dobio David Catala, a na njegovom mjesto vrlo brzo postavljen je dobro nam poznati Paolo Tramezzani. Talijanski stručnjak debitirao je velikom domaćom pobjedom 1:0 protiv Osijeka.

A već ovaj tjedan se uvelike šuška o novom otkazu u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Naime, Gorica je na katastrofalan način ušla u 2024. godinu povezavši čak četiri poraza. Lošom formom zaključali su i 2023. godinu kada su izgubili od Varaždina i Gorice te remizirali 0:0 protiv Istre. Posljednja pobjeda došla je 26. studenog kada su s visokih 3:0 pobijedili Rudeš.

Umjesto očekivane obrane četvrtog mjesta nakupili su se katastrofalni rezultati pa je Gorica pala na šesto mjesto. Sportske novosti tako pišu kako je održan dugi sastanak između predsjednika Nenada Črnka i trenera Dinka Jeličića.

Jeličić je na kraju dobio punu podršku predsjednika i Uprave, a kao glavni razlog lošeg niza navedeni su problemi s izostancima.

Ipak, tu su i oni koji tvrde kako pod hitno moraju doći bolji rezultati inače će doći do razlaza. U sljedećem kolu Gorica gostuje kod Osijeka koji u posljednje vrijeme igra dosta promjenjivo…

Komentari

komentara

« Povratak