Sve je bila samo predstava: otkrivena prava istina Wengerovog odlaska iz Arsenala!

FOTO:

Jedan od onih koji nije našao svoje mjesto pod palicom novog trenera u Arsenalu je Jack Wilshere. Jack je od nedavno član West Hama, a novinarima je otkrio i jedan vrlo iznenađujući detalj!

Arsene nije otišao dobrovoljno!

Nakon 22 godine staža u Arsenalu, Arsene Wenger po završetku prošle sezone napustio Sjeverni London. Zbog njegovog odlaska i neki igrači su bili primorani otići, a između ostalih tako je bilo i s Jackom Wilshereom.

I dok je čitava javnost bila uvjerena kako je Wenger samovoljno otišao iz Arsenala, Wilshere je otkrio da to baš i nije tako. Bez obzira što je i sam Arsene u javnim istupima tvrdio kako je odluka da se povuče njegova osobna želja, čini se da je sve bila samo predstava.

„Ulazio sam u posljednju godinu ugovora, razgovarao sam s Wengerom prošlog ljeta i rekao mi je da mi neće ponuditi novi ugovor. Ipak, odlučio sam ne otići iz kluba još određeno vrijeme. U siječnju se to promijenilo, klub mi je ponudio novu suradnju i ona je trebalo biti i službena, ali je Wenger onda dobio otkaz.”, otkrio je Wilshere.

Dolaskom novog trenera Unaia Emerya, Jack je postao višak.

„Bilo je jako čudno, svi smo bili u šoku. Nitko nije mogao pretpostaviti da će se to dogodit. Sve se promijenilo i zato sam čekao dolazak novog trenera i razgovor s njim. Došao je Emery i jasno mi je dao do znanja kako me ne vidi u udarnoj postavi. Zato sam napustio Arsenal.”, objasnio je Wilshere jasno naglašavajući kako je odlazak Wengera značio i kraj njegove priče u Arsenalu.

ZANETTI I MILITO TREBAJU DOBITI POVIŠICU: Pogledajte sjajnu egzekuciju nove Interove desetke!

Komentari

komentara

« Povratak