SVE JE DOGOVORENO: Evo koliko će Dinamo platiti Godoya!

FOTO:

Dinamo je dogovorio još jedan veliki transfer! Naime, poznati argentinski novinar, Juan Pablo Varsky, objavio je detalje ovog transfera.

“Matias Godoy, jedan od najvećih talenata argentinskog nogometa, karijeru će nastaviti u zagrebačkom Dinamu. Atletico Rafaela ga je posudila na šest mjeseci za 300 tisuća eura, uz opciju otkupa njegova ugovora za dodatnih 1,5 milijuna eura, plus postotak od buduće prodaje”, napisao je Varsky.

Godoy igra na poziciji desnog krila, a do sada je nastupao za drugoligaša Atletico Raffaelu i velika je nada argentinskog nogometa. Mladi je reprezentativac te je s Argentinom bio prvak Južne Amerike u U-15 i U-17 kategoriji.

Postojala je ranije opcija da Godoy u Dinamo dođe preko Inter Miamija, kluba Davida Beckhama. Slavni Englez bi otkupio njegov ugovor i zatim ga poslao na posudbu u Dinamo. Razlog za takav neuobičajen posao je činjenica da argentinski dragulj ne želi igrati u MLS-u, već je navodno inzistirao na tome da odmah po potpisu ugovora s američkim klubom ode u Europu. U međuvremenu je propao taj plan pa će Godoy izravno u Zagreb.

KAKO SE OVO ODBIJA? MODRIĆ DOBIO PONUDU KOJU ĆE TEŠKO ODBITI!

 

Komentari

komentara

« Povratak