SVE JE DOGOVORENO: Ključni igrač Dinama potpisuje novi ugovor!

FOTO:

Kada je početkom 2021. godine Dinamo Zagreb kupio Nevistića iz Rijeke za tri milijuna eura, mnogi su pomislili kako će tijekom ljeta iste te godine otići Livaković. Međutim, odlazak Livija tek se dogodio u ljeto 2023. godine

U prijevodu, Ivan Nevistić prošao je pravu kalvariju u Maksimiru, ali je strpljivo čekao na svoju priliku. I bome ju dočekao. Ove sezone napokon je dobio priliku kakvu zaslužuje te je dokazao da je pravi golman za Dinamo.

Ove sezone tako je u 34 nastupa uspio 16 puta ostaviti mrežu netaknutom. Tu su i neke bravurozne obrane s kojim je ostavio Dinamo na životu. A sada će doći zaslužena nagrada.

Naime, Index.hr piše kako je sve dogovoreno s Ivanom Nevistićem, koji bi sljedećeg tjedna trebao potpisati novi četverogodišnji ugovor. Jedan od najvažnijih igrača u Dinamovoj šampionskoj sezoni imao je jako težak početak u Maksimiru, ali je nakon toga branio savršeno i on je apsolutno prvi Dinamov izbor.

Također, sigurno je da će Dinamo ovog ljeta kupiti drugog golmana – Nikolu Čavlinu. U Maksimiru uopće ne razmišljaju da ne aktiviraju pravo prvokupa za 750.000 eura, a nakon toga će odlučiti što će biti s Čavlinom.

Ideja je da ode negdje gdje će sigurno braniti i tako se razvijati, a ne da sjedi na klupi kao Nevistićeva rezerva. Opcija je da ostane u Lokomotivi, ali razmatraju se i druge ideje, no Čavlina će sigurno postati Dinamov igrač.

Komentari

komentara

« Povratak