SVE JE DOGOVORENO: Mauro Icardi ima novi klub!

FOTO:

29-godišnji argentinski napadač Mauro Icardi uopće nije upisao ni jedan nastup za PSG ove sezone. Točnije, u samo jednoj utakmici bio je na klupi za pričuve (francuski Superkup), dok u preostalih sedam dvoboja nije bio ni u zapisniku. Razlog? Otpisan je!

A ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano javlja kako je pronađena nova destinacija. Naime, Mauro Icardi napušta PSG i odlazi na posudbu u Galatasaray. PSG će plaćati velik dio njegove plaće, a argentinski napadač u Turskoj bi trebao provesti najmanje jednu sezonu. Posudba će biti potpisana do lipnja sljedeće godine.

Icardi, koji je nekoć u Interu bio jedan od najboljih napadača Europe, ove sezone još nije nastupio za PSG, a u zapisniku se našao samo jednom. PSG-ov trener Christophe Galtier ne računa na njega. Istanbulski velikan je u rezultatskoj krizi i protekle dvije sezone završio je na 13. i 8. mjestu turske Superlige.

Posudba bi najvjerojatnije bila najbolja opcija za sve uključene strane jer Icardi trenutno nigdje drugdje ne može dobiti ugovor kakav ima s PSG-om. Za francuskog prvaka vezan je do ljeta 2024. godine, a nagađa se da igra za deset milijuna eura po sezoni.

Komentari

komentara

« Povratak