SVE JE DOGOVORENO: Nikola Vlašić pronašao novi klub!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, napokon je uspio pronaći novi klub u kojem će sigurno igrati. Niksi ide u talijansku Serie A!

Fabrizio Romano javlja da su pregovori s Torinom došli do same završnice i da se još samo mora dogovoriti detalje do završetka transfera – jednogodišnje posudbe s opcijom otkupa.

Torinovi čelnici jučer su se sastali s Vlašićevim predstavnicima nakon što je odavno postalo jasno da hrvatski reprezentativac nije u planovima trenera Davida Moyesa. Gianluca Di Marzio prvi je objavio da je dogovor pao na jednogodišnju posudbu, nakon koje će Torino moći otkupiti ugovor za 15 milijuna eura.

Torino će preuzeti veći dio Vlašićeve plaće, 2.5 milijuna od četiri, koliko mu jamči ugovor s West Hamom, koji vrijedi do 2026. godine. Torino je odavno odredio Vlašića kao idealnu zamjenu za Josipa Brekala i dat će treneru Ivanu Juriću važno pojačanje u veznoj liniji.

Vlašić je u West Ham stigao u samoj završnici prijelaznog roka prošlog ljeta za 30 milijuna eura iz CSKA Moskve, ali nije se nametnuo, nastupivši na ukupno 31 utakmici (19 u Premier ligi) u kojoj je postigao jedan gol i dvije asistencije. S obzirom na to da nije u planovima West Hama za novu sezonu, bilo mu je važno pronaći novu sredinu uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

Komentari

komentara

« Povratak