SVE JE DOGOVORENO: Osijek doveo kapitalca iz Dinama!

FOTO:

Izgleda kako će Osijek i Dinamo nastaviti dobru suradnju kada su u pitanju transferi. Naime, poznati portal Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako igrač Dinama odlazi u redove Osijeka!

U pitanju je 33-godišnji lijevi bek Marin Leovac! Klubovi su se dogovorili a pouzdanog lijevog beka tek liječnički pregled dijeli od potpisa ugovora za Osijek i svog bivšeg trenera Nenada Bjelicu. A prije nekoliko dana bila je priča kako ga Dinamo namjerno ne želi pustiti na istok, ali izgleda kako je došlo do preokreta.

Bjelica i Leovac surađivali su i prije HNL-a, u bečkoj Austriji, a onda i u Dinamu. Leovac je široj javnosti postao poznat svojim sjajnim igrama u dresu Rijeke, a one su ga na kraju odvele do Grčke gdje je igrao za tamošnjeg velikana PAOK.

Ove sezone za Dinamo je upisao sedam nastupa u svim natjecanjima, u HNL-u ima jednu asistenciju, dok je u Kupu poentirao. Ipak, na njegovom mjestu više su se forsirali Franjić te u zadnjevrijeme Štefulj. Ugovor se primicao kraju i bilo je jasno kako će Lovac postati prekobrojan. A riječ je o rreprezentativcu s pet nastupa za Vatrene.

U Dinamu je skupio 84 nastupa, pet pogodaka i sedam asistencija. Što se tiče HNL učinka (uvećanog za vrijeme provedeno na Kvarneru), Leovac se može pohvaliti s točno 100 nastupa i šest pogodaka.

Komentari

komentara

« Povratak