SVE JE GOTOVO: Antonio Marin ima novi klub!

FOTO:

Antonio Marin je prije nekoliko godina bio najavljen kao novi supertalent iz sjajne akademije zagrebačkog Dinama. No, u Dinamu se ipak nije proslavio. I on će nažalost biti jedan od onih koji će po dobrom više pamtiti juniorske dane gdje je zaista rasturao.

A mnogi će reći kako nije dobio pravu priliku u prvoj momčadi unatoč tome što je upisao 48 nastupa te je pritom postigao pet pogodaka i četiri asistencije. Trener Dinama, Sergej Jakirović, otpisao je 23-godišnjaka uoči početka zimskih priprema.

Njegov aktualni ugovor s Dinamom traje do ljeta, ali nakon objave Jakirovića mogao se baciti u potragu za novim klubom. I čini se kako je pronašao novu destinaciju. Prema informacija Germanijaka, Marin je danas dovršio svoj transfer u Olimpiju iz Ljubljane. On bi trebao sutra odraditi liječnički pregled, a dan kasnije bi trebao poletjeti s momčadi u turski Belek na zimske pripreme.

Marin je ove sezone nastupio u 16 utakmica u svim natjecanjima za Dinamo, ali uz prosječno tek 24 minute na terenu. Postigao je ukupno četiri pogotka, dva protiv Astane te po jedan protiv Ponikve i Oriolika u Hrvatskom nogometnom kupu. Antonio je dosad branio boje Dinama u koji je došao 2009. godine kao i boje Šibenika, Rijeke, Lokomotive te Monze.

Komentari

komentara

« Povratak