SVE JE GOTOVO: Bayern Munchen doveo zvijezdu Man. Citya koja se posvađala s Guardiolom!

FOTO:

Talijanski stručnjak za transfer, Fabrizio Romano, objavio je prije nekoliko sati kako se dogodio zanimljiv prijelaz na relaciji Manchester – Munchen.

Naime, na posudbu iz Manchester Citya u Bayern Muchen otišao je 28-godišnji portugalski desni bek Joao Cancelo. U pitanju je šestomjesečna posudba uz mogući otkup ugovora za čak 70 milijuna eura.

Fabrizio također dodaje kako je Cancelo bio u katastrofalnim odnosima s trenerom Pepom Guardiolom te kako mu je otvoreno kazao da želi otići s Etihada. Isti izvor piše kako će se večeras odraditi liječnički pregledi u Munchenu.

Ono što je zanimljivo je podatak da je City doveo Cancela iz Juventusa u transferu vrijednom 65 milijuna eura. To se dogodilo u ljeto 2019. godine, a godinu ranije Juve ga je doveo iz Valencije za 40 milijuna eura. Španjolci su ga uzeli iz Benfice u ljeto 2015. godine za 15 milijuna eura, a sezonu 2017/18. proveo je na posudbi u Interu.

Cancelo se može pohvaliti kako je jedan od najskupljih desnih bekova u povijesti. Naime, na ime odštete za njega je uplaćeno čak 120 milijuna eura…

Komentari

komentara

« Povratak