SVE JE GOTOVO: Borna Barišić sve dogovorio s novim klubom!

FOTO:

Već neko vrijeme bilo je jasno kako će hrvatski reprezentativac, Borna Barišić, napustiti Glasgow Rangers na kraju sezone. Bivši igrač Osijeka i Dinama napušta Škotsku nakon šest godina u kojima je osvajao po jedno prvenstvo, jedan Kup i jedan Liga Kup. Također je bio finalist Europske lige.

A i destinacija je već dugo dobro poznata s obzirom da su škotski i turski mediji redovito bacali nove informacije u vezi Barišića. Sada je veliku vijest objavio i engleski Daily Record kako je turski Trabzonspor uspio uvjeriti Barišića da potpiše za njih. Osim njega, u Trabzonspor će mu se vjerojatno pridružiti i njegov aktualni suigrač John Lundstram.

Barišić će navodno potpisati dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu. Lundstramu je ponuđen trogodišnji ugovor, no još ga nije prihvatio jer je fokusiran na završnicu sezone s Rangersima.

Predsjednik Trabzonspora Ertugrul Dogan nije želio potvrditi dogovor s Barišićem niti pokušaj dovođenja Lundstrama, no istaknuo je kako se nada da će uskoro zaključiti nekolicinu poslova. Trener Rangersa Philippe Clement poručio je kako ne želi da klub ubuduće ostaje bez igrača tako što im istekne ugovor, a upravo je Barišiću istekao i otići će bez odštete.

Barišić je nastupao za BSK iz Bijelog Brda, Dinamo, Lokomotivu i Osijek iz kojeg je 2018. godine u transferu vrijednom 2.45 milijuna otišao u Rangers. Dosad je sa škotskim velikanom osvojio tri trofeja.

Komentari

komentara

« Povratak