SVE JE GOTOVO: Dinamo prodao Ljubičića, evo koliko su zaradili!

FOTO:

Jutros je bila lansirana velika vijest kako se Robert Ljubičić našao na radaru grčkog prvaka AEK-a iz Atene, ali njihova ponuda je ipak odbijena.

Međutim, do kraja dana stiglo je očito do velikog preokreta. Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako su Grci ipak povećali ponudu (prva je bila tri milijuna eura) koja sada iznosi između tri i pol do četiri milijuna eura.

Grci su zapeli za Ljubičića, dopao im se u međusobnim utakmicama u pretkolu Lige prvaka, u Ateni je, uostalom, bio i strijelac. Pusti li Dinamo Ljubičića u AEK, je li to dobar ili loš Dinamov posao? Činjenica jest da Ljubičić ove sezone ne igra u pravoj formi, da nije u prvom planu i s te strane se transfer u AEK može činiti korektnim poslom.

No, s druge strane, Dinamo se možda i olako rješava igrača, za kojega nismo sigurno da je dosegao svoj puni potencijal i da iduće sezone, u veznom redu gdje ga nismo previše gledali, ne bi bio važna karika momčadi. Vidjet ćemo što će donijeti srijeda, hoće li biti kakvih novih preokreta.

24-godišnji dečko iz Beča upisao je 78 nastupa u dresu Dinama te je pritom postigao šest pogodaka uz devet asistencija. Službena potvrda transfera trebala bi se dogoditi u narednim satima…

Komentari

komentara

« Povratak