SVE JE GOTOVO: Dinamo pronašao novog napadača!

FOTO:

Prijelazni rok u HNL-u traje još sutra cijeli dan pa su tako mnogi naši prvoligaši dodali gasa kako bi se osnažili za naporni jesenski dio sezone. Među njima svakako je Dinamo Zagreb koji je dolaskom trenera Jakirovića napokon odlučio poslušati trenerove želje.

Jakirović i njegov stručni stožer tražili su novog napadača, a on je pronađen upravo u Lijepoj našoj. Kako ekskluzivno prenosi Germanijak.hr, sutra će za Dinamo potpisati 26-godišnji napadač Fran Brodić! On se tako vraća u Maksimir nakon čak devet godina. Podsjećamo, iz Dinama je u ljeto 2014. godine otišao u belgijski Club Brugge.

Kako Germanijak piše, Varaždin i Dinamo došli su dogovora tijekom današnjeg dana pa se tako sutra očekuje potpis i predstavljanje. Ipak, Fran Brodić će odraditi jesenski dio u Varaždinu, a ove sezone u šest utakmica postigao je šest pogodaka.

Iako su ga neki mediji selili u Lokomotivu na posudbu, slučajno ili ne, smetnuli su s uma da igrač u HNL-u može u jednoj sezoni promijeniti tek dva kluba. Eventualni odlazak na Kajzericu značilo bi da Fran Brodić mora ostati u Lokomotivi do kraja sezone.

Posljedično, u slučaju da Bruno Petković otiđe iz Dinama ove zime, a što se očekuje jer novi ugovor nije potpisan, Fran Brodić se ne bi se mogao vratiti u Maksimir. I zato je u dogovoru klubova i igrača odlučeno da ostane igrač Varaždina.

Fran Brodić izdanak je škole “Hitrec Kacijan” u koju je došao iz Kustošije preko Zagreba s 14 godina. Bio je velika nada “modrih”, debitirao je za Dinamo protiv Intera iz Zaprešića u dobi od 16 godina, sada već daleke 2013. ali je tri godine po dolasku u Dinamo otišao put Belgije. Karijera je vodila Brodića po više adresa u Belgiji i Italiji da bi prije tri godine pristupio Kustošiji i okrenuo novu stranicu.

Komentari

komentara

« Povratak