SVE JE GOTOVO: Dinamo sredio prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb napravit će u nadolazećem zimskom prijelaznom roku velike promjene u svojoj svlačionici. Sve to nedavno je potvrdio i njihov trener Sergej Jakirović koji će pomno odraditi ulazne i izlazne transfere.

A čini se kako je prvi posao već dogovoren. Naime, Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako je klub iz Maksimira uspio zakapariti 25-godišnjeg krilnog igrača Arbera Hoxhu iz Slaven Belupa!

Posao je pri završetku, spominje se da je sve to na nekih 90% te je sasvim izvjesno kako će Arber Hoxha od siječnja postati član zagrebačkog Dinama. Što se tiče cijene, zanimljivo kako je netko bubnuo da se radi o cifri od 2-3 milijuna eura, ali to je ipak previše.

Posljednje ažuriranje Hoxhine cijene na Transfermarktu dogodilo se u lipnju ove godine, a trenutno vrijedi 900 tisuća eura. Navodno su u Dinamu, na prijedlog Sergeja Jakirovića, zaključili da bi za Hoxhu ponudili 800.000 eura, najviše 1.000.000 eura. Uz dodatak da se onda razgovara koji bi to modri igrači mogli put Koprivnice.

Ostaje za vidjeti tko će iz Dinama prema Koprivnici…

Komentari

komentara

« Povratak