SVE JE GOTOVO: Modrićev agent otkrio gdje će hrvatski velikan igrati sljedeće sezone!

FOTO:

Mnogi će dugo pričati nevjerojatni rasplet Modrićeve situacije u Real Madridu tijekom sezone 2023/24. Od priča i špekulacija kako igra posljednju sezonu u Madridu do sretnog završetka kako će potpisati novi jednogodišnji ugovor.

A sada imamo i veliku potvrdu koju je podijelio Modrićev agent, Vlado Lemić: “Najvjerojatnije je da će ostati još godinu dana i nastaviti pisati povijest”. Ovu izjavu za saudijski medij Kooora prenosi ugledna španjolska Marca. U prijevodu, sve je sada na Modriću da samo potvrdi kako mu je u srcu samo Real Madrid.

“Real Madrid je najbolji klub na svijetu i vodi ga najbolji predsjednik u povijesti nogometa. Luka Modrić je navijač Real Madrida koji voli klub i smatra ga svojim domom”, dodao je Modrićev agent.

Marca tvrdi i da će Modrić, koji će na startu nove sezone napuniti 39 godina, postati i novi kapetan Reala. To je i logično, s obzirom na to da aktualni kapetan Nacho odlazi na kraju sezone, a Modrić trenutno ima ulogu dokapetana.

Kako navode pojedini španjolski mediji, Modrić se pristao žrtvovati kako bi ostao u Realu. Naime, dosad je zarađivao oko 10 milijuna eura neto po sezoni, a sada je pristao na to da mu se plaća prepolovi.

Komentari

komentara

« Povratak