SVE JE GOTOVO: Nacho Fernandez ima novi klub!

FOTO:

Sad već bivši kapetan Real Madrida, Nacho Fernandez, i službeno je predstavljen kao novi igrač saudijskog Al-Qadsiah FC.

“Ovo je najteža odluka u mom životu. Dobro sam promislio o njoj i lagao bih kad bih rekao da nisam imao sumnje. Treba mi novo iskustvo. Oduvijek sam želio sretan završetak u Realu. Rekao sam supruzi da je naklonost koju sam osjećao u klubu najveća čast”, rekao je Nacho, prenosi Marca.

“Mogao sam biti u Realu još godinu dana. Bio bih jednako sretan, ali znate koliko je to zahtjevno. Čak i da pobjeđujemo, ništa ne vrijedi ako nisi u najboljem izdanju. Spreman sam na ono što dolazi”, dodao je centralni branič, koji se trenutno sa španjolskom reprezentacijom nalazi na Europskom prvenstvu.

Poručio je da bi volio imati oproštaj poput Tonija Kroosa, no Real mu to nije mogao organizirati jer za trajanja sezone nije imao dogovoren posao s drugim klubom. Također, tvrdi da nije želio igrati ni za jedan europski klub, odnosno protiv Reala, pa je tako izabrao Saudijsku Arabiju.

Nacho je prošao Realovu školu nogometa i cijelu karijeru proveo u prvoj momčadi, za koju je upisao 364 nastupa i s njom osvojio rekordnih 26 trofeja, koliko ima i Luka Modrić, koji bi trebao ostati u klubu još jednu sezonu.

Komentari

komentara

« Povratak